Dragi participanți și iubitori ai alergării,

La GUȘTERIȚA TRAIL RUN, ne dedicăm să oferim o experiență excepțională și sigură pentru toți alergătorii și suporterii lor. Înțelegem, însă, că pot exista momente când experiența dumneavoastră nu corespunde așteptărilor. Dacă ați întâmpinat probleme sau aveți nelămuriri legate de cursa noastră, vă invităm să ne contactați prin email la contact@gtr.ro folosind modelul de mai jos:

Cum să depuneți o reclamație:

Descrieți clar problema: Specificați detaliat problema întâmpinată, incluzând data, locul și orice alte detalii relevante.

Informații de Contact: Lăsați-ne numele dumneavoastră complet, adresa de e-mail și, dacă este posibil, un număr de telefon pentru a putea să vă contactăm pentru clarificări sau soluții.

Așteptările Dumneavoastră: Spuneți-ne ce anume considerați că ar fi o rezolvare justă a situației.

Anexați Dovezi: Dacă este cazul, atașați fotografii, înregistrări video sau orice alte dovezi care pot susține reclamația dumneavoastră.

Procesul nostru de gestionare a reclamațiilor:

Confirmarea Primirii: Vom confirma primirea reclamației dumneavoastră în termen de 48 de ore.

Analiză: Echipa noastră va analiza cazul și poate lua legătura cu dumneavoastră pentru detalii suplimentare.

Rezolvare: Vă vom comunica rezultatul investigației și pașii urmați pentru rezolvarea problemei în cel mult 14 zile lucrătoare.

Ne angajăm să tratăm toate reclamațiile cu seriozitate și transparență, căutând în permanență să îmbunătățim experiența oferită de cursa noastră montană.

 

Vă mulțumim pentru încredere și pentru ajutorul dumneavoastră în creșterea calității evenimentului nostru!

Cu respect,
Echipa GUȘTERIȚA TRAIL RUN