Descoperă aventura alergării montane în Pădurea Gușterița! Dacă ești pasionat de alergare și natură, și crezi că acest eveniment este pentru tine, iată câteva opțiuni de cazare pentru participanții la Gusterita Trail Race:

  1. Cabane și pensiuni rustice: Alege să te cazezi într-o cabană sau pensiune tradițională din zonă. Acestea oferă o atmosferă autentică și sunt situate în apropierea pădurii. Poți savura bucate locale și te vei bucura de liniștea și frumusețea naturii.
  2. Hoteluri și pensiuni moderne: Dacă preferi confortul și facilitățile moderne, poți opta pentru un hotel sau o pensiune mai modernă în Sibiu. Aici vei găsi camere confortabile, servicii de calitate și acces la diverse facilități.
  3. Camping: Pentru cei aventuroși, campingul poate fi o opțiune interesantă. Poți să-ți instalezi cortul într-un loc pitoresc din apropierea pădurii și să te bucuri de natură într-un mod autentic.
  4. Airbnb și case de vacanță: Dacă preferi să te simți ca acasă, poți căuta cazare prin platforme precum Airbnb. Aici vei găsi case de vacanță sau apartamente în Sibiu sau în apropierea pădurii.

Indiferent de opțiunea aleasă, asigură-te că rezervi din timp, deoarece locurile se pot ocupa rapid în perioada evenimentului. Fie că alegi să te relaxezi într-o cabană tradițională sau să te bucuri de facilitățile unui hotel modern, Gusterita Trail Race va fi o experiență memorabilă în mijlocul naturii. 🏃‍♂️🌲🏞️