Stimați participanți la GUȘTERIȚA TRAIL RUN,

La GUȘTERIȚA TRAIL RUN, înțelegem că uneori circumstanțele neașteptate pot afecta capacitatea dumneavoastră de a participa la cursă. Politica noastră de rambursare este concepută pentru a fi echitabilă, respectând în același timp angajamentul ferm pe care îl presupune înscrierea la competiție.

Condiții pentru Rambursare:

Rambursările sunt acordate exclusiv în situații excepționale, cum ar fi accidentarea înaintea cursei care duce la incapacitatea de a participa. Pentru a procesa o cerere de rambursare, trebuie să urmați următorii pași:

Dovada Accidentării: Este necesar să furnizați o dovadă medicală oficială care confirmă accidentarea și incapacitatea de a alerga la data evenimentului.

Notificare Timpurie: Cererea de rambursare trebuie să fie înaintată cu cel puțin 5 zile înainte de data cursei.

Email de Rambursare: Trimiteți un email cu subiectul ”rambursare” în care să furnizați toate elementele necesare în vederea obținerii rambursării.

Raportarea Înscrierii pentru Ediția Următoare:

În cazuri excepționale, oferim posibilitatea de a raporta înscrierea pentru ediția următoare a cursei. Această opțiune este supusă următoarelor condiții:

Cerere în Termen: Cererea de raportare trebuie înaintată cu 20 zile înainte de eveniment.

Îndeplinirea Cerințelor de Participare: Participanții trebuie să îndeplinească toate cerințele de participare conform regulamentului general al competiției pentru ediția următoare.

Important de Reținut:

Înscrierea la cursele din cadrul evenimentului GUȘTERIȚA TRAIL RUN reprezintă un angajament ferm de participare. Prin urmare, în afara cazurilor excepționale menționate mai sus, taxele de înscriere nu sunt rambursabile și nu pot fi transferate pentru ediții viitoare.

Orice cerere de rambursare sau raportare este supusă unei analize detaliate de către organizatori.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Ne angajăm să oferim o experiență de neuitat tuturor participanților și ne dorim să aveți parte de o participare sigură și plăcută la GUȘTERIȚA TRAIL RUN.

 

Cu respect,
Echipa GUȘTERIȚA TRAIL RUN